Værelser med charmerende​ indretning, hurtigt wi-fi og gratis parkering

​Ocean Hotels 7 charmerende værelser og anneks har alle fladskærms TV, gratis trådløst internet og kaffe/the faciliteter. Alle 7 værelser har alle bad en suite. Vi tilbyder desuden morgenmad i prisen.

​Vi vil prøve at efterkomme dit ønske om specifik valg af værelse, men bliver nød til at tage hensyn til antal gæster der har booket den enkelte dag.

Morgenmad

Vågn op til en dejlig gratis morgenmad hovedsalig af økologiske produkter. Serveres i spisestuen fra kl 7.00 – 09.30 på hverdage og kl 8.00 – 10.00 i weekenderne. Skal du tidligt afsted kan vi arrangerer, at du får morgenmad inden du forlader Ocean Hotel. Ankommer du sent kan vi tilbyde en lettere snack. Informer os gerne via mail.

Annekset

Annekset er et fritstående, selvstændigt hus og feriebolig, indrettet med fuldt ekviperet køkken og badeværelse, Wi-Fi og TV. Morgenmad i hovedhuset kan tilvælges mod betaling.

Kontakt hotellet​

Skriv til os vedr. møder, konferencer, selskaber eller catering. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf.:
+45 27 27 02 03.

en afslappende atmosfære

​Ocean Hotel og Konference åbnede den 18. januar 2007. Ocean Hotel var tidligere Villa Strandhøj, som blev bygget i 1860erne. Huset fungerede som sommerhus for Amager Bankens grundlægger E.B. Petersen og hans familie.

Læs mere om hotellets historie

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra

mere end 71 anmeldelser fra Google

​kontakt os

Ocean Hotel & Konference

Amager Strandvej 384
​2770 Kastrup

Telefon: +45 27 27 02 03

E-mail: ocean@oceanhotel.dk

CVR nr.: 14044779

Find os på Instagram

Find os på Facebook

​Copyright © 2018 Ocean Hotel & Konference  |  Trustpilot  | S​e Fødevarestyrelses Smiley-rapporter