private dining, konfirmation eller bryllup?

​Lad som om du er hjemme bare med mere plads, lækker mad serveret af søde tjenere og en opvask der er væk når du kommer hjem.

Ring og hør mere i dag.

Private dining – konfirmation, bryllup, fødselsdag, barnedåb

Lad som om du er hjemme bare med mere plads, lækker mad serveret af søde tjenere og en opvask der er væk når du kommer hjem. Du tror det hele har været en drøm, men det ved du det ikke har, når dine gæster næste dag ringer og takker dig for en vidunderlig aften. Fra 15 – 50 personer.​

AFTERNOON TEA

Afternoon tea er en tradition på Ocean i efterårs månederne, når dagene blivere kortere og man får lyst til varme drikke og lækre kager. Så dækker vi op med mormors gamle fine porcelain og serverer afternoon tea i stuerne. Menuen består af Små sandwich, quiche, scones og små skønne kager som smelter på tungen. The, kaffe og varm cacao m/ flødeskum efter ønske. Afternoon Tea kan bestilles hele året fra 10 personer.​

​BRUNCH

Brunch af friske, gode råvare og gerne økologiske.
Med udgangspunkt i en traditionel brunch, lytter vi til dine ønsker og kommer med et oplæg af tapas lignende småretter, som fuldender en lækker brunch.

FROKOST

Frokost selskab i stuerne og i haven. Hvis vejret tillader det serverer vi velkomstdrink og kaffe i haven. Frokosten serveres i stuen. Vi sammensætter en menu efter dine ønsker om buffet, småretter eller en 3 rettes menu med evt efterfølgende kaffe og kage.

Ocean Hotels køkken

Ocean Hotels køkken tilbereder mad til alle events på hotellet og til arrangementer ud af huset. Menuerne er sammensat af de bedste råvarer for årstiden og helst med krydderurter fra egen have. Vi tror på Økologi, ikke GMO, og bære dygtighed. Det efterkommer vi så vidt det er muligt – en rød tråd igennem alle beslutninger på Ocean.
Vores køkken er meget grønt med rødder i det danske og europæriske køkken med et asiatisk twist.

​Vi tager højde for ønsker og specielle behov, såsom vegetar, veganer og lactose/gluten allergi m.m. Vi har i mange år leveret mad til bl.a. film og medie branchen.

Kontakt hotellet​

Skriv til os vedr. møder, konferencer, selskaber eller catering. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf.:
+45 27 27 02 03.

en afslappende atmosfære

​Ocean Hotel og Konference åbnede den 18. januar 2007. Ocean Hotel var tidligere Villa Strandhøj, som blev bygget i 1860erne. Huset fungerede som sommerhus for Amager Bankens grundlægger E.B. Petersen og hans familie.

Læs mere om hotellets historie

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra

mere end 71 anmeldelser fra Google

​kontakt os

Ocean Hotel & Konference

Amager Strandvej 384
​2770 Kastrup

Telefon: +45 27 27 02 03

E-mail: ocean@oceanhotel.dk

CVR nr.: 14044779

Find os på Instagram

Find os på Facebook

​Copyright © 2018 Ocean Hotel & Konference  |  Trustpilot  | S​e Fødevarestyrelses Smiley-rapporter