Konferencelokaler til møder, kurser og workshops

​Morgenmøder, heldagsmøder, frokostmøder, aftenmøder, kurser og workshops kan afholdes i vores konferencelokaler ved Kastrup lufthavn - Dragør på Amager – fra 2 – 35 personer.

Er der møder, der ikke er blevet nævnt her, holder vi sikkert også dem. På Ocean Hotel & Konference er vi fleksible og synes, at det er en sjov opgave at få alt til at klappe og gå op i en højere enhed, så I gæster går herfra med en god oplevelse. Begge mødelokaler har følgende udstyr: Projektor, whiteboard og trådløst fibernet. Mindre grupper på op til seks personer kan leje hele vores hotel med overnatning og få nogle inspirerende dage uden udefrakommende forstyrrelser.

Har man behov for en pause og frisk luft, er Strandparken lige ved siden af vores konferencelokaler. Til de korte pauser kan man strække benene og nyde en kop kaffe i gårdhaven.

Mødelokaler der dækker ethvert behov

Harry wing – konferencelokale op til 35 personer. I den nyopførte tilbygning “Harry wing” kan der holdes konferencer eller møder på op til 35 personer. Opstilling i rummet sker efter jeres ønsker og behov. Ved foredrag op til 50 personer. Med god plads op til syv personer, et stemningsfuldt møderum. Kan også lejes på timebasis. Her er projector, whiteboard og Wi-Fi.

Herreværelset

Med god plads op til 8 personer, et stemningsfuldt møderum. Kan også lejes på time basis. Her er projector, whiteboard og Wi-FI.

Forplejning: Sund frokost og kage til kaffen

Køkkenet tilbereder en lækker og sund frokost samt lækker kage til eftermiddagskaffen. Derudover vil der være frugt, isvand og crossaints ved ankomst samt the og kaffe hele dagen. Til alle møder der afholdes, kan der bestilles forplejning i forvejen.

Kontakt os og book et af vores konferencelokaler

Ønsker du at booke et af vores konference- eller mødelokaler, er du velkommen til at kontakte os, enten på telefon +45 27 27 02 03 eller e-mail ocean@oceanhotel.dk.

Kontakt hotellet​

Skriv til os vedr. møder, konferencer, selskaber eller catering. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf.:
+45 27 27 02 03.

en afslappende atmosfære

​Ocean Hotel og Konference åbnede den 18. januar 2007. Ocean Hotel var tidligere Villa Strandhøj, som blev bygget i 1860erne. Huset fungerede som sommerhus for Amager Bankens grundlægger E.B. Petersen og hans familie.

Læs mere om hotellets historie

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra

mere end 71 anmeldelser fra Google

​kontakt os

Ocean Hotel & Konference

Amager Strandvej 384
​2770 Kastrup

Telefon: +45 27 27 02 03

E-mail: ocean@oceanhotel.dk

CVR nr.: 14044779

Find os på Instagram

Find os på Facebook

​Copyright © 2018 Ocean Hotel & Konference  |  Trustpilot  | S​e Fødevarestyrelses Smiley-rapporter