​når det bedste af
​fortiden lever videre
​i vor historie

​Ocean Hotel var tidligere Villa Strandhøj, som blev bygget i 1860erne. Huset fungerede som sommerhus for Amager Bankens grundlægger E.B. Petersen og hans familie.

​Der lå få huse omkring i området, det mest kendte er den gamle bryggergård fra 1600 tallet, som husede familier, der arbejdede på Kastrup værk.

Omkring århundrede skiftet ombyggede familie Petersen sommerhuset til helårs bolig til dem og deres 11 børn.

I 1903 blev Kastrup Bank grundlagt i husets herreværelse. Der var fortsat bank virksomhed i huset indtil 1927.

Igennem årerne har huset haft flere entreprenant ejere og har foruden bank, også tjent det som smedje og rugbrødsfabrik. Da jeg overtog huset den 1. september 2006 var det beboet af en lille familie. Mange rum var ikke benyttet og der forelå et stort arbejde forude med istandsættelse og indretning efter de gældende hotel regler.

Sammen med dygtige og engagerede medarbejdere har vi skabt et professionelt og personligt Boutique hotel, hvor vor fornemmeste opgave er at få jer gæster til at føle jer hjemme og et ønsket om at I må få et mindeværdigt ophold på Ocean Hotel.

Vi arbejder stadig med at udvikle ideer til at forbedre jeres oplevelse, hvad enten I opholder jer på hotellet som gæst eller deltager i et møde i et af vores konferencelokaler. I er vor største inspirationskilde til fornyelse og grunden til vi at vi holder så meget af vort arbejde. Ocean Hotel er med i Saltholms ejerlauget som ejer øen Saltholm i Øresund. I gamle dage gav det græsningsret til heste, køer og andre 4 benede væsner om sommeren. En del af øen er fredet og har et stort fugle reservat.​

​Græsningsretten er nu udlejet til en bonde med 400 køer. Saltholm bebos idag af en familie. Man kan efter aftale blive sejlet til øen, eller har man sin egen båd kan man lægge til i havnen.

Læs om Saltholm: www.saltholm.dk/

Ocean Hotel og Konference åbnede den 18. januar 2007.

Kontakt hotellet​

Skriv til os vedr. møder, konferencer, selskaber eller catering. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf.:
+45 27 27 02 03.

en afslappende atmosfære

​Ocean Hotel og Konference åbnede den 18. januar 2007. Ocean Hotel var tidligere Villa Strandhøj, som blev bygget i 1860erne. Huset fungerede som sommerhus for Amager Bankens grundlægger E.B. Petersen og hans familie.

Læs mere om hotellets historie

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra

mere end 71 anmeldelser fra Google

​kontakt os

Ocean Hotel & Konference

Amager Strandvej 384
​2770 Kastrup

Telefon: +45 27 27 02 03

E-mail: ocean@oceanhotel.dk

CVR nr.: 14044779

Find os på Instagram

Find os på Facebook

​Copyright © 2018 Ocean Hotel & Konference  |  Trustpilot  | S​e Fødevarestyrelses Smiley-rapporter