Konferencer/møder

Morgenmøder, heldags møder, frokost møder, aftenmøder, kurser og workshops. Fra 2 – 35 personer.

Er der møder, der ikke er blevet nævnt her, holder vi sikkert også dem. Vi er fleksible og synes det er en sjov opgave at få alt til at klappe og gå op i en højere enhed, så I gæster går herfra med en god oplevelse. Begge mødelokaler har projektor, whiteboard og trådløst fibernet.

Mindre grupper på op til 6 personer kan leje hele hotellet med overnatning og få nogle inspirerende dage uden udefra kommende forstyrrelser.

Har man behov for en pause og frisk luft er Strandparken lige uden for døren. Til de korte pauser kan man strække benene og nyde en kop kaffe i gårdhaven.

Harry wing – konferencelokale op til 35 personer
I den nyopførte tilbygning “Harry wing”, kan der holdes konferencer eller møder på op til 35 personer. Opstilling i rummet sker efter jeres ønsker og behov. Ved foredrag op til 50 personer.

Herreværelset
Med god plads op til 7 personer, et stemningsfuldt møderum. Kan også lejes på time basis. Her er projector, whiteboard og Wi-FI.

Forplejning
Køkkenet tilbereder en lækker og sund frokost og lækker kage til eftermiddags kaffen. Derudover vil der være frugt, isvand og crossaints ved ankomst og the, kaffe hele dagen.

Til alle møder der afholdes kan der bestilles forplejning i forvejen.

Copyright © 2018 Ocean Hotel & Konference